Mail ons
Boek afspraak
Nederlands Nederlands
Engels English

Wie zijn wij

Het team

Deborah Smaal geeft leiding aan een zeer vakkundige en gepassioneerd medisch team. Ons medisch team bestaat uit professionals met minstens tien jaar vakkundige ervaring. Wij voelen elkaar feilloos aan en heerst een familiaire en ontspannen sfeer. Wij weten hoe een perfecte behandeling eruit moet zien en wat persoonlijke aandacht nu echt betekent! Elke dag zorgen we met veel passie, aandacht en geduld opnieuw voor perfectie! We hopen dat u zich meer dan welkom bij ons voelt.

 

Wat doen wij?

Wilt u weten wat wij precies doen? Dit kunt u terugvinden op de pagina FUE methode.


Wie ben ik – Drs. Deborah Smaal

Na mijn studie geneeskunde ben ik direct (na intensieve training) als haartransplantatie arts aan de slag gegaan. Sinds 2012 was ik werkzaam voor een snel groeiend en internationaal opererend bedrijf binnen de haartransplantatiewereld. De laatste jaren ben ik werkzaam geweest in Maastricht, Amsterdam, Londen, Berlijn en Düsseldorf. Hierdoor heb ik ontzettend veel ervaring op gedaan. Tevens heb ik mensen ontmoet van alle nationaliteiten en met allen hun eigen specifieke wensen en voorkeuren. In de loop der jaren heb ik mijn eigen visie ontwikkeld die ik nu met gepaste trots in mijn eigen kliniek met u kan en mag delen..

Tijdens deze jaren zag ik dat het succes van een dergelijke kliniek met name te danken is aan het persoonlijke contact. Wat is er nou prettiger dan korte lijntjes, één aanspreekpunt, volledige persoonlijke aandacht met de daarbij passende zorg die aan de hoogste kwaliteitseisen en standaarden voldoet? Bij ons in de kliniek voelt u zich thuis en kunt u zich volledig ontspannen. U hoeft op niemand te wachten aangezien wij alleen met u bezig zijn. Ik haal daarnaast veel voldoening uit het werken met angstige klanten. Het is een eer en een uitdaging om te mogen werken met klanten die vaak voor een medische behandeling angstig zijn of denken angstig te gaan worden. De zoektocht naar de juiste locatie en de juiste specialisten is eindelijk voltooid. Ik hoop dat u net zo kan genieten van uw ervaring in onze kliniek als dat ik dat zelf doe.

Ik kijk er naar uit om u te mogen ontvangen in de kliniek om zo samen tot een blijvende oplossing te komen voor uw haarproblemen..

Graag tot ziens!

Drs. Deborah Smaal

Big Register: 99915235301

 

Maak vrijblijvend en gratis een afspraak


Maak een afspraak