Mail ons
Boek afspraak
Nederlands Nederlands
Engels English

Het consult

Wanneer u een afspraak bij ons maakt voor een consult heeft u de eerste (belangrijkste) stap gezet. Samen vinden wij een geschikt moment en zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Een consult in onze kliniek is altijd geheel vrijblijvend en kosteloos.

Tijdens het consult zijn al uw wensen bespreekbaar. Samen kijken we naar het verleden en filosoferen we over de toekomt. Er is veel aandacht voor uw huidige gezondheidstoestand om te beoordelen of een haartransplantatie voor u medisch verantwoord is.

Het gewenste behandelgebied wordt uitgebreid bekeken en besproken en er kunnen tekeningen gemaakt worden ter verduidelijking. Uw persoonlijk behandelplan wordt besproken en wij geven u een heel duidelijk overzicht van met de te verwachten kosten.

Tevens is dit het geschikte moment om bijzondere of specifieke wensen aan ons kenbaar te maken. Hierdoor kunnen wij er alles aan doen om u op de behandeldag volledig van dienst te kunnen zijn en u in de watten te leggen. Niets is te gek!.

Voor- en na foto’s : Wij kiezen er heel bewust voor om zeer beperkt foto’s op de website te plaatsen van mensen vóór en na een behandeling. Dat heeft een belangrijke reden. Ieder mens is uniek. We behandelen mannen, vrouwen,kinderen, transgenders en ga zo maar door. Elke klant heeft een andere wens, een andere haarlijn, verschillende vormen van haarverlies, soms een haarziekte, littekens en ga zo maar door. Dat betekent dat het resultaat van elke ingreep ook uniek is. Dus een foto van de ene klant zegt niet zoveel over het resultaat bij een ander. Ook hechten we veel waarde aan de privacy van onze klanten. Al zouden er foto’s (met toestemming) worden geplaatst, je weet nooit waar ze tegenwoordig (via allerlei digitale kanalen) terecht komen. Dat vinden we geen prettig idee en op onze website beperken we ons dus bijna geheel tot woorden. Tijdens een consult laten we u graag van alles zien zodat u een indruk krijgt van de mogelijkheden, echter is het dan mogelijk om u uitleg te geven bij dit fotomateriaal zodat u snapt wat dit voor u zou kunnen gaan betekenen.

 

Maak vrijblijvend en gratis een afspraak


Maak een afspraak