Mail ons
Boek afspraak
Nederlands Nederlands
Engels English

Behandeltraject


Gebruik van naalden, de FUE methode

Bij de FUE methode wordt gebruik gemaakt van een holle naald. Anders aan deze methode is dat er geen reepje huid wordt weggenomen om er vervolgens grafts van te snijden. Met behulp van de holle naald krijgt u een graft (stukje weefsel) met 1 tot 4 haren. Geen grote littekens, maar hele kleine.

Deze behandeling wordt verricht onder lokale verdoving en duurt gemiddeld 8 uur. De stukjes worden 1 voor 1 weggenomen. Deze behandeling vereist meer handvaardigheid en tijd. Als er voldoende stukjes huid zijn weggenomen maakt de arts ook hier kleine gaatjes in het transplantatiegebied om vervolgens de grafts netjes in de kleine gaatjes terug te plaatsen.

Het proces kan na ongeveer 9 maanden herhaald worden. De getransplanteerde haren kunnen direct na de behandeling uitvallen. De nieuwe cellen in de graft zitten netjes in de huid vast. Een FUE transplantatie is geen operatie zoals bij de FUT methode. Het verschil is dat de naald heel oppervlakkig onder de huid gaat en de klant gaat naar huis zonder pijnmedicatie, bloed of verband.

De FUE methode is zeer verfijnd, omdat er gewerkt wordt met een naalddikte van 0,6 mm. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we uiterst gespecialiseerd hierin. Het grote voordeel is dat het voor de klant onzichtbaar is in het donorgebied, alleen iemand met vakkennis kan het zien als de haren kort geschoren worden.

"Invest in your hair, it is the crown you never take off"


Tailor made behandeltraject

Wat houdt het trailor made behandeltraject in? Zodra uw diagnose bekend is stellen we samen met u een op maat gemaakt behandeltraject voor u op. Om dit traject goed te starten, zijn enkele zaken van belang om goed door te spreken. Wat zijn uw verwachtingen, wat is uw medische voorgeschiedenis, wat is uw medicatiegebruik en de hoeveelheid haren die u nog heeft. Dit en nog veel meer wordt volledig afgestemd, samen bespreken we hoe uw behandeling eruit zal zien.


Persoonlijke zorg

Wij nemen de tijd en volledige aandacht om uw wensen in te richten voor de behandeldag in de meest sfeervolle unieke en serene setting die aan de allerhoogste kwaliteitseisen voldoen. Wij behandelen per dag maar 1 klant. Dankzij onze zorgvuldige voorlichting en uitleg is direct duidelijk welke aandachtspunten belangrijk zijn voor in de toekomst.

Zo heeft u een duidelijk traject voor ogen dat geheel bij u past, met een vaste prijs zonder bijkomende kosten. U kunt het vergelijken met het aanmeten van het beste pak of de mooiste jurk. Alle maten worden gemeten, overal wordt rekening mee gehouden, uw wensen en al uw vormen. Het past bij uw lichaam en uw verwachtingen. Door onze jarenlange ervaring komen we samen tot een mooi en zeer natuurlijk resultaat.

U zult zich veilig, zelfverzekerd en fijn voelen. Wij behalen de hoogst haalbare kwaliteit die volledig afgestemd is op u.


Na de behandeling

Eindelijk is het dan zo ver, u hebt de grote sprong gewaagd en bent een haartransplantatie ondergaan. Maar wat komt er allemaal bij kijken en wat mag wel en wat zeker niet? Dit zullen we allemaal met u bespreken. Als de behandeling erop zit, mag u lekker naar huis! Na de behandeling zal het donorgebied rood zijn en soms ook licht gezwollen of gevoelig. Dit is volledig normaal en trekt vanzelf weg. Het is een mooi traject waarin uw haar zeer zorgvuldig in zijn oorspronkelijke staat terug gebracht wordt met oog voor de huidige situatie en aandacht voor de toekomst.


Prijs

Iedereen is anders en zo is geen enkele wens en behandeling hetzelfde. Een belangrijke vraag die mensen vaak stellen, is wat de kosten van een haartransplantatie zijn. Wij houden ons niet alleen bezig met het uitvoeren van ons vak, maar ook met een goede voorlichting over de best passende ingreep voor u. Hierbij denken we graag mee over het volledige kostenplaatje. De prijs van de behandeling varieert tussen de €3.000,- en €7.000,-. Een behandeling van een vrouw (waarbij niet alles geschoren wordt en een kleinere behandeling betreft) of de behandeling een klein litteken zal rond de €3.000,- bedragen. De grotere behandelingen worden uitgevoerd bij gevorderd haarverlies en grotere behandelgebieden. Dit is afhankelijk van hoeveel haartjes we kunnen halen uit uw donorgebied (achterzijde van hoofd). Verder kunnen we de gehele dag, weekend of week op uw wensen afstemmen. Wij kunnen ook overnachting verzorgen voor u en uw familie mocht u graag een langere periode willen blijven gedurende het behandeltraject.


 

Wilt u een afspraak met ons maken?


Maak een afspraak