Mail ons
Boek afspraak
Nederlands Nederlands
Engels English

Deborah Smaal Haartransplantatie

"Waar passie en perfectie zorgen voor een onovertreffelijk resultaat."

Waarom kiest u voor ons?

Over Deborah Smaal

Na mijn studie geneeskunde ben ik direct (na intensieve training) als haartransplantatie arts aan de slag gegaan. Sinds 2012 was ik werkzaam voor een snel groeiend en internationaal opererend bedrijf binnen de haartransplantatiewereld. De laatste jaren ben ik werkzaam geweest in Maastricht, Amsterdam, Londen, Berlijn en Düsseldorf. Hierdoor heb ik ontzettend veel ervaring op gedaan. Tevens heb ik mensen ontmoet van alle nationaliteiten en met allen hun eigen specifieke wensen en voorkeuren. In de loop der jaren heb ik mijn eigen visie ontwikkeld die ik nu met gepaste trots in mijn eigen kliniek met u kan en mag delen.

Tijdens deze jaren zag ik dat het succes van een dergelijke kliniek met name te danken is aan het persoonlijke contact. Wat is er nou prettiger dan korte lijntjes, één aanspreekpunt, volledige persoonlijke aandacht met de daarbij passende zorg die aan de hoogste kwaliteitseisen en standaarden voldoet? Bij ons in de kliniek voelt u zich thuis en kunt u zich volledig ontspannen. U hoeft op niemand te wachten aangezien wij alleen met u bezig zijn. Ik haal daarnaast veel voldoening uit het werken met angstige klanten. Het is een eer en een uitdaging om te mogen werken met klanten die vaak voor een medische behandeling angstig zijn of denken angstig te gaan worden.

De zoektocht naar de juiste locatie en de juiste specialisten is eindelijk voltooid. Ik hoop dat u net zo kan genieten van uw ervaring in onze kliniek als dat ik dat zelf doe.

Ik kijk er naar uit om u te mogen ontvangen in de kliniek om zo samen tot een blijvende oplossing te komen voor uw haarproblemen.

Graag tot ziens!

Drs. Deborah Smaal

Lees meer

Positieve veranderingen


Ons team heeft veel verschillende haartypes, haarlijnen en vormen van haaruitval gezien en behandeld. Wij doen dit met passie, kunde en toewijding.

Vele cliënten vertellen dat ze na de behandeling niet alleen een mooier uiterlijk hebben gekregen, maar dat hun zelfvertrouwen is toegenomen. Deze positieve veranderingen hebben vaak een enorme impact op hun dagelijks leven. Fietsen door de regen, zwemmen, onder een felle lamp gaan zitten en een bepaald gewenst kapsel laten aanmeten, horen allemaal weer tot de mogelijkheden. Cliënten krijgen een andere (iets jongere en verzorgde) uitstraling en zitten vaak beter in hun vel na de behandeling. De meest gehoorde opmerking is “als ik geweten had dat de behandeling zo eenvoudig zou zijn, had ik het veel eerder gedaan!”.


Beauty begins the moment you decide to be yourself.

3 specialisten


Het resultaat van de behandelingen hangt af van de kwaliteiten van het team. Het werk vergt namelijk veel aandacht, passie, bovengemiddelde handvaardigheid, ervaring, geduld en liefde.


Als leren zo fantastisch is...waarom zou je er dan ooit mee stoppen?
 

De voordelen van een transplantatie in onze kliniek zijn onder meer:

  • Vrijwel pijnloze behandeling na een korte (zeer goed te verdragen) lokale verdoving.
  • Zeer exclusieve privé-setting waar u zich direct comfortabel en thuis zal voelen.
  • Een gepassioneerd, liefdevol en (ver bovengemiddeld) handvaardige team van specialisten.
  • FUE techniek wordt op zeer unieke wijze toegepast door het gebruik van verschillende naalddiktes. Dit resulteert in de meest natuurlijke haarlijn én volume.
  • Tijdens de behandeldag bewaren wij uw stukjes weefsel op een zeer speciale manier waardoor een blijvend resultaat en levenslange groei gegarandeerd is!
  • Hoge kwaliteit van (na)zorg.
 

Maak vrijblijvend en gratis een afspraak


Maak een afspraak